Izvor: KURIR
01.10.2022 u 18:21
0

CEO SVET BRUJI O TOME DA JE DŽASTIN BIBER BIO S DVE DEVOJKE ISTOVREMENO! Oglasila se Selena Gomez i otkrila istinu o odnosu s njim

Slavna pevačica Selena Gomez oglasila nakon što je Hejli Biber demantovala da joj je „ukrala“ Džastina Bibera. Popularna glumica i pevačica indirektno je pričala o toj temi u prenosu uživo na TikToku, zagonetno govoreći o situaciji bez da ju je direktno objasnila, piše Daily Mail.

– Mislim da su neke od stvari, kojih ne moram ni da budem svesna, jednostavno podle i odvratne – objasnila je i dodala da nije pošteno pričati o nekome na način kako su se obraćali njoj, odnosno, maltretirali je.

 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

OTKRIVENO KO ĆE NASLEDITI NAJVREDNIJI KOMAD KRALJIČINOG NAKITA! Vredi 800.000 funti, a evo koja dama iz porodice će ga nositi!

– Želim da svi znate da je ovo veće od bilo čega drugog – zaključila je 30-godišnja Gomez u uključenju uživo i svima zahvalila na slušanju, te poželela predivan ostatak dana.

Podsetimo, poslednjih dana se uveliko priča da se Džastin Biber istovremeno viđao sa Selenom i Hejli, ali njegova supruga je odlučila da te tvrdnje demantuje.

– Kad smo on i ja počeli da se viđamo, on nije bio u vezi. Nisam takva osoba da se petljam u nečiju vezu. Nikad to ne bih uradila – rekla je 30-godišnja Hejli.

– Nisu bili tada u vezi, ali naravno da postoji vrlo duga istorija između njih. No opet, to nije moja veza – rekla je Hejli, kojoj nije neprijatno da govori o toj temi. Rekla je da poštuje Selenu, te je otkrila da su razgovarale nakon njene udaje za Bibera.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter