Izvor: Jutarnji.hr
15.05.2023 u 13:54
0

Žena Džastina Bibera RIDA na samu pomisao da IMA DETE SA NJIM: „To me PLAŠI“

Iznela je svoje mišljenje

Hejli Biber, 26-godišnja američka manekenka i društvena influenserka, iznela je svoje mišljenje o tome kako su ona i Džastin Biber otvoreni za dobrodošlicu novim članovima u svoju porodicu, ali je priznala da se oseća „uplašeno“ samom idejom.

Hejli je objasnila kako često plače zbog razmišljanja o tome da ima decu sa svojim suprugom, poznatom pevačkom zvezdom, s kojim se venčala 2018. godine.

„Doslovno plačem zbog toga sve vreme“, izjavila je u novom intervjuu u kojem je otvoreno razgovarala o mogućem proširenju porodice u budućnosti.

Hejli je takođe izjavila: „Toliko želim decu, ali plašim se“, nastavljajući svoj intervju za „The Sunday Times“. Dodala je kako joj je dovoljno što ljudi govore stvari protiv njenog supruga i prijatelja te kako ne može ni da zamisli suočavanje s ljudima koji govore o njenom detetu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter