Izvor:
27.09.2016 u 02:41
0

DA GLAVA ZABOLI: Evo koliko biste morali da platite za seks sa Sandrom Meduzom

Sandra Meduza, starleta koja je sredinom godine šokirala javnost, otkrila koliko košta noć sa njom. Starleta koju su proglasili oštrom konkurencijom Mimi Oro nakon što je rekla da je "Sveti Sava" himna Srbije, bila je iskrena i otkrila koliko novca su joj nudili za seks.

Neki nude od 200 do 500 evra, i to su uglavnom naši ljudi. Bilo je i nekoliko stranaca koji su mi ponudili hiljadu do dve evra, ali ja ne pristajem na takve ponude – rekla je Meduza za "Espresso".

Međutim, iako je rekla da nema šanse da pristane na ove ponude, ipak je otkrila za koju cifru bi pristala da nekome ulepša noć.

Ja stvarno ne radim to, ali hajde, neka bude 500 evra – kazala je Sandra.

Izvor: Espresso
Foto: Youtube Printscreen/In Production Official

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter