Izvor: HappyBSC
11.06.2020 u 13:00
0

DA LI ĆE MU ANDREANA ČEKIĆ OVO OPROSTITI: Evo sa kim je Emir snimio novu pesmu! (FOTO)

Emir Đulović je nakon duže pauze ponovo ušao u studio. Nastavio je snimanje svog novog CD-a, a za 14.jun je najavio duet sa novom ženskom grupom „Dr Folk“. U pitanju su dvije zgodne pevačice Mirjana i Marija, od kojih je jedna skrenula pažnju na sebe zbog veze sa bivšim mužem Andreane Čekić.

– Marija ne želi preko skandala da gradi ime i karijeru te se trudila da informacije o svom ljubavnom životu zadrži za sebe što joj nije pošlo za rukom. Istina je da uživa u ljubavi sa Ivanom, bivšim mužem Andreane Čekić – priča naš izvor.

OVO MORATE ZNATI

Dečak ZAPOMAGAO tokom krvavog pira: Policijo, UBIO MI JE MAJKU NOŽEM u SRCE!

EKSKLUZIVNO! DARKO MLADIĆ ZA HAPPY TV: Ratko ne bi preživeo bez ljubavi i podrške porodice!

DERBI VEČITIH OSTAVIO SVET U NEVERICI: Dok mi zatvaramo tribine, oni igraju pred 25.000 ljudi (FOTO)

JECAJI I JAUCI NA GROBLJU: Pop u Bečeju NIJE HTEO DA SAHRANI DEČAKA jer nije bio kršten!

Situacija sa KORONOM IZMIČE KONTROLI: Dr Tiodorović UPOZORAVA na ozbiljnost situacije!

ESTRADA U STRAHU! POČELO MASOVNO TESTIRANJE: Evo ko je zaražen, ko čeka rezultat testa, kako cela procedura izgleda I KAD ĆEMO SAZNATI NALAZE

IVICA DAČIĆ ZA HAPPY TV: Testirao sam se na koronu!

– Marija je ušla u grupu na nagovor svog partnera koji je nju odveo u jedan beogradski studio da je muzičari upoznaju. Interesantno je da su u pitanju bivši Andreanini saradnici koji više nisu u dobrim odnosima sa njom kao i sam Emir – 

Što se tiče Emira, on je imao velikih uspeha u proteklom periodu. Pogotovo sa duetima. „Cipele“ koje je snimio sa Andreanom Čekić i „Svadba“ koju je snimio sa Radom Manojlović su među najvećim hitovima na našim prostorima u proteklih nekoliko godina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter