Izvor:
07.04.2019 u 14:24
0

DARKO LAZIĆ PONOVO UŽIVA U STAROJ STRASTI: Najveći ADRENALIN ga „PUCA“ zbog OVOGA! (FOTO)

Poznati folk pevač Darko Lazić je pre saobraćajne nesreće koju je u Oktobru prošle godine doživeo kada se njegov auto prevrnuo nadomak Pećinaca, obožavao brzu vožnju na motoru, pa je on često uživao u svom hobiju i stalno sebi zadavao nove zadatke, te je često izvodio i vratolomije na svom dvotočašu.

Za pevačev oporavak najviše je bila zadužena njegova trudna verenica Marina Gagić, i ćerkica iz njegovog prvog braka Lorena.

S obzirom na to da je Lazićevo zdravlje svakim danom bolje, on se vratio svojim svakodnevnim aktivnostima, ali i starim strastima.

Naime, proslavljeni pevač se na veliko iznenađenje mnogih pojavio na moto-skupu u Šapcu, pa je očigledno da je njegova strast prema motorima toliko jaka da ga ništa nije moglo sprečiti da ne prisustvuje ovom događaju.

Happytv.rs
Foto: Arhiva; Instagram (Printscreen)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter