Izvor:
08.06.2017 u 19:25
0

DEJAN PETROVIĆ SPOJIO LEPO I KORISNO: Koncert u Švajcarskoj, pa drugi medeni mesec u Italiji!

Prva truba sveta Dejan Petrović ovih dana ima pune ruke posla. Nakon fantastičnog koncerta održanog u Kučevu pred 10.000 ljudi na “Homoljskim danima” on već pakuje kofere za spektakularan nastup u Švajcarskoj 10. juna posle koga će sa suprugom Brankom proputovati Italiju I proslaviti deset godina braka.

– Ja već punu deceniju pored supruge I ćerke živim život kakav sam samo mogao da sanjam I želeo sam da to obeležimo. Najpre sam razmišljao da joj priredim žurku iznenađenja na kojoj bi se okupili naši prijatelji a onda sam shvatio da smo za ovih deset godina imali puno slavlja ali da smo retko imali priliku da sami negde odemo I uživamo kao u vreme kada smo se tek upoznali. Oduvek nam je bila želja da obiđemo Italiju I uplatili smo proputovanje tako da ćemo imati vremena da se posvetimo jedno drugome u ovoj lepoj zemlji. Biće to kao da smo ponovo na medenom mesecu – rekao nam je Dejan koji ne skriva radost zbog predstojećeg uživanja, nakon koga ga čeka leto ispunjeno brojnim obavezama.

– Prvo ćemo u Arau u Švajcarskoj svirati na festivalu “Duh Balkana” na kome osim nas nastupaju I “Bijelo Dugme” I “Van Gog” a onda nas čeka prilično zgusnut raspored koncerata tokom leta, ali na to smo već navikli I o tome ću razmišljati nakon što se vratim sa odmora – zaključuje slavni umetnik.

Autor: Happytv.rs

Foto: Promo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter