Izvor: ALO
23.03.2022 u 13:30
0

DELILE ISTOG DEČKA! Glumici nije dalo mira što je čuvao slike sa pevačicom!

Retko ko se ovoga seća

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema pisanju domaćih medija glumica Jelisaveta Orašanin, koja je sada udata za košarkaša Miloša Teodosića, 2015. godine je navodno bila u vezi sa Momirom Gajićem, koji je dospeo u žižu javnosti kada se prethodno zabavljao sa pevačicom Radom Manojlović.

Košarkaški trener i lepa glumica, pomenute godine, imali su izvesne probleme u navodnoj vezi, upravo zbog Rade.

Jelisaveta je navodno uplovila u vezu sa Momirom nakon raskida sa Vukom Kostićem viđala se sa njim u Americi, a spekulisalo se, da joj je jedna stvar smetala kod njega, koji kao da nije mogao da se otarasi „duhova prošlosti“ .

– Jelisaveti je toliko stalo do Momira da sve čini kako bi bili zajedno. S obzirom na to da on radi u inostranstvu, u Turskoj i Americi, svakog dana se čuju po nekoliko puta, razmenjuju poruke, a oboje znaju gde se ko nalazi u bilo kom trenutku. Iako zasad sve funkcioniše kao pod konac, postoji jedna stvar koja lepoj glumici ne da mira. Naime, njoj smeta to što Momir i dalje u telefonu ima fotografije iz perioda kad je bio srećan s Radom – rekao je neimenovani izvor za pomenuti medij svojevremeno.

Takođe, kako se tada pisalo, glumica se navodno obratila i Momirovoj sestri za pomoć, budući da nije uspevala sa njim da reši situaciju koja ju je mučila.

– Nju to baš muči, i s vremena na vreme mu indirektno skrene pažnju da joj to smeta. Ona želi da Momir definitivno raskrsti s prošlošću i uspomene ostavi tamo gde im je i mesto – u zaboravu. Pošto joj to ne polazi za rukom, Jelisaveta je pomoć potražila i od Gajićeve sestre, koja je i kumovala njihovom poznanstvu. Zamolila ju je da popriča s bratom i reši taj problem – dodao je izvor pomenutog medija.

Ipak, Jelisaveta je ubrzo sve demantovala putem društvenih mreža, te šta je zaista istina, ostaće misterija.

– Čitam novine ovih dana i moj komentar je: NIJE ISTINA! – napisala je ona na „Instagramu“ tada.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter