Izvor:
02.12.2016 u 01:33
0

ĐOKOVIĆI OPUŠTENIJI NEGO IKAD: Jedno drugom DOKAZIVALI LJUBAV pred prepunim amfiteatrom Ekonomskog fakulterta! (FOTO)

Jelena Đoković sinoć je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu održala predavanje, na kojem se pojavio i njen suprug Novak. Navikli smo da je naš najbolji teniser smiren i staložen na javnim dešavanjima, ali je jednim gestom njegova supruga usprela da ga postidi pred punim amfiteatro.

Naime, Đokovići su pred prepunim amfiteatrom jedno drugome pružili svu pažnju i ljubav, a u jednom trenutku su i bili veoma detinjasti.

na slikama ispod pogledajte kako je to izgledalo:

U jednom trenutku Novak se obratio svojoj ženi i rečima podrške želeo da joj objasni koliko je ponosan na nju, ona ga je prekinula želeći da zabeleži taj trenutak svojim mobilnim telefonom.

Puls online
Foto: Prinskript

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter