Izvor: BLIC
16.03.2022 u 07:30
0

„DODALA BIH JOJ SAPUN NA STEJDŽU“: Hrvatska pevačica oduševljena Konatraktom, ističe da je autentična!

Za Anu Đurić kaže da je posebna i svoja!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Hrvatska pevačica Indira Levak pohvalila je srpsku predstavnicu na ovogodišnjoj Evroviziji, Konstraktu, i istakla da bi joj rado bila asistent na sceni u Torinu. Indira kaže da joj se izuzetno dopada Konstrakta i njena numera „In corpore sano“.

– Ona je autentična, posebna i svoja, totalni art, što se meni jako sviđa. Ja sam totalni opozit svemu tome. Kada sam išla na Doru, imala sam dinamičnu i energičnu pesmu sa upečatljivim scenskim nastupom koji je rasturio binu, a onda se dogodi Konstrakta, koju promatram, gledam i slušam i kažem: „Ovo je super!” Sigurna sam da će postojati ljudi koji je nisu shvatili i oni koji će je obožavati. Neće biti sredine, da neko kaže – onako. Divim joj se i želim joj da postigne veliki uspeh na Evroviziji – rekla je pevačica.

Indira je istakla da bi se svojoj koleginici rado pridružila na bini u Torinu.

– Da, kako ne! Mi muzičari smo umetničke duše koje se možemo jako dobro snaći i na pozorišnim daskama. Imamo tu crtu. Možda bih mogla da nosim peškir Konstrakti ili da joj dodam sapun na stejdžu – rekla je nekadašnja članica grupe „Kolonija“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter