Izvor:
25.02.2019 u 09:52
0

DODELA OSKARA: Sav taj glamur i parada luksuza i prelepih toaleta!

Na svečanoj dodela filmskih nagrada Oskara, sinoć u Dolbi teatru u Los Anđelesu, poznate glumice, glumci i druge zvanice iskoristile su priliku da se pokažu u glamuroznim modnim toaletama poznatih svetskih modnih kuća.

Prema pisanju svetskih medija, a na osnovu onoga što je viđeno na crvenom tepihu, pokazalo se da će udarna boja predstojeće sezone biti ružičasta.

Haljine u toj boji crvenim tepihom pronele su glumice Džema Čan, koja je nosila Valentinovu ružičastu haljinu sa karnerima od tila, Helen Miren haljinu modne kuće Skiapareli sa dijamantskom ogrlicom, dok je zvezda serije "Deveruše" Maja Rudolf nosila roze haljinu sa cvetnim dezenom, piše londosnki Glamur.

Posebnu pažnju privukla je dobitnica Oskara za originalnu pesmu, Lejdi Gaga.

Nosila je crnu haljinu bez naramenica do poda kuće Aleksander Mekvin i Tifani ogrlicu od jedinstvenog žutog dijamanta vrednu čak 30 miliona dolara, a mnogi znalci kažu da je njen izgled asociaro na Odri Hepbern iz filma "Doručak kod Tifanija".

Blistala je i glumica Šarliz Teron u svetlo plavoj haljini sa otvorenim leđima i novim stajlingom – plavu kosu skratila je i ofarbala u tamno smeđe.

Jedan broj glumica pojavio se u blještavim haljinama poput Dženifer Lopez koja je nosila dugačku haljinu sa svetlucavim pločicama, glumice Glen Klouz koja je nosila zlatnu haljinu, a Emilija Klark srebrnu.

Glumica Konstans Vu imala je na sebi Versaćeovu žutu haljinu, dok je Redžina King nosila belu haljinu sa izrezom.

Međutim, stekao se utisak da je najhaljinu nosio – muškarac.

Upečatljiva pojava na crvenom tepihu bio je glumac i pevač Bili Porter koji je na dodelu došao u smoking-haljini do zemlje, dizajnera Kristijana Siriana.

On je nosio haljinu koja izgleda u gornjem delu kao sako sa belom košuljom i leptir mašnom, što su modni stručnjaci ocenili kao najekstravagantnije njegovo izdanje do sada.

Rami Malek, koji je dobio Oskara za glavnu ulogu u filmu "Bohemian Rapsody", doživeo je mali peh.

Pošto je krenuo sa pozornice gde je održao pobednički govor, Malek je pao sa scene, u pomoć su mu pritekli okolni glumci i hitna pomoć, ali srećom nije bilo nikakvih loših posledica.

Izvor: Tanjug
Foto: The Oscars/Google/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter