Izvor: REPUBLIKA
03.01.2022 u 16:45
0

DOJAVILI DA ĆE NA NASTUPU DA SE DESI MASAKR: Slađa Alegro objasnila o čemu se radi i ko stoji iza svega!

Slađa smatra da iza toga stoji konkurencija

Pevačica Slađa Alegro sumirala je pred novogodišnji nastup u jednom prestoničkom hotelu utiske prethode kada je reč o 2021, i otkrila šta priželjkuje u 2022. godini.

Pevačica je nedavno doživela dramu u Doboju kada je usred njenog nastupa stigla dojava kako će se desiti „masakr za 10 minuta“.

Slađa je otkrila da se često dešava da na njenom nastupu stižu dojave i kako je rekla – smatra da iza toga stoji konkurencija.

– Mislim da je to taj period godine kada konkurencija i neki, da kažem, zli ljudi rade takve stvari koje nisu za pohvalu. Procedura uvek postoji, dođe policija, oni provere šta se dešava, svi izađu, a onda se svi vratimo unutra. Niko nam ništa ne može… Dešava se to, u Srbiji toga nema često. Ne znam razlog, ali nadam se da će to da se sprečI –  rekla je Slađa, pa objasnila:

– Kad kažem konkurencija ne mislim na kolege, nego na ljude koji su ljubomorni što kulb dobro radi i slično.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter