Izvor: ALO
22.03.2022 u 15:21
0

DRAMA NE PRESTAJE! Džoni Dep traži od bivše žene 50 miliona dolara!

Suđenje počinje za nekoliko dana, a objavljen je i spisak svedoka

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Glumac Džoni Dep je pre tri godine podneo tužbu protiv bivše supruge Amber Herd zbog kolumne koju je napisala za „Vašington Post“ krajem 2018. godine.

On je tražio odštetu od čak 50 miliona dolara, jer Amber u tom tekstu tvrdi da je bila žrtva porodičnog nasilja.

Kako se navodi, svedoci će biti saslušani 24. marta, dok je prva parnica zakazana za 11. april. Otkrivena je i lista svedoka, a među njima su Džejms Franko, Pol Betani, Ilon Mask, predstavnici kompanija „Walt Disney“ i „Warner Bros“, kao i policajci iz Los Anđelesa, prijatelji, članovi porodice i ostale osobe povezane sa bivšim supružnicima.

Džejms Franko i Ilon Mask će svedočiti jer ih je Dep optužio da su spavali sa Amber Herd dok je ona bila u braku sa njim, pa je ona odlučila da ih pozove kao svedoke, koji će govoriti u njenu korist.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter