Izvor: HappyBSC
05.07.2022 u 14:00
0

„DUŠKO SEBE NE VIDI KAO DEO NAŠE PORODICE“: Karleuša i Tošić se zvanično RAZVODE, ove emotivne reči razaraju!

Popularna pevačica Jelena Karleuša podelila je putem socijalne platforme „Instagram“ zvanično saopštenje u vezi sa rastankom od supruga Duška Tošića, u kojem je navela da je nakon dugogodišnjeg braka došlo do mimoilaženja pogleda na budućnost, te da su odlučili da se sporazumno razvedu

Suptilno je istakla da je spremna i na „medijski linč“, s obzirom na to da nemile situacije doživljava otkako je kročila na javnu scenu, te da joj neće pasti previše teško. 

ŠOKANTAN PREOKRET! Karleuša je uletela u TUŽILAŠTVO i OPROSTILA Dušku, ono što je rekla pred tućiocem sve je iznenadilo

 – Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Na žalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu, neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom što je nešto na šta sam navikla… pa, NAVALITE. Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirače tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem – napisala je dostojanstveno pevačica. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Podsetimo, nekoliko godina se nagađa o emotivnom odnosu Tošića i muzičke zvezde, naročito nakon spornih snimaka koji su ugledali svetlost dana, ali i intervencije policije 8. januara ove godine, kada je fudbaleru određena zabrana prilaska supruzi – zbog navodnog fizičkog nasrtaja. 

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter