Izvor: Alo.rs
11.06.2020 u 12:55
0

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Slađa Alegro HITNO testirana na koronavirus

– Ne bih želela da rizikujem i dovodim u opasnost bilo koga – 

Nova žarišta koronavirusa u poslednjih par nedelja postale su upravo proslave na kojima se okupila estrada! Rođendani, veselja, proslave rođenja dece i snimanje spotova doveli su do toga da poznate ličnosti sve češće završavaju na Infektivnoj klinici u Beogradu zbog simptoma izazvanih ovim virusom.

Poslednji u nizu bio je estradni frizer Stevan Radivojević koji otkrio da ima ovaj opaki virus. S obzirom na to da je bio na svim žurkama u poslednjih nekoliko dana, estradnjaci su u opštoj panici!

Naime, Radivojević je nedavno snimao spot sa pevačicom Slađom Alegro, nakon toga se provodio na žurki u čast rođenja Željka Ražnatovića, Cecinog unuka, a samo tri dana nakon toga bio je i na rođendanu pevačice Mije Borisavljević.

OVO MORATE ZNATI

Dečak ZAPOMAGAO tokom krvavog pira: Policijo, UBIO MI JE MAJKU NOŽEM u SRCE!

EKSKLUZIVNO! DARKO MLADIĆ ZA HAPPY TV: Ratko ne bi preživeo bez ljubavi i podrške porodice!

DERBI VEČITIH OSTAVIO SVET U NEVERICI: Dok mi zatvaramo tribine, oni igraju pred 25.000 ljudi (FOTO)

JECAJI I JAUCI NA GROBLJU: Pop u Bečeju NIJE HTEO DA SAHRANI DEČAKA jer nije bio kršten!

Situacija sa KORONOM IZMIČE KONTROLI: Dr Tiodorović UPOZORAVA na ozbiljnost situacije!

ESTRADA U STRAHU! POČELO MASOVNO TESTIRANJE: Evo ko je zaražen, ko čeka rezultat testa, kako cela procedura izgleda I KAD ĆEMO SAZNATI NALAZE

IVICA DAČIĆ ZA HAPPY TV: Testirao sam se na koronu!

Slađa Alegro, bliska prijateljica Stevana Radivojevića, za medije je rekla:

– Testiraću se iako nemam simptome, smatram da je to odgovorno, prema mojoj porodici prvenstveno. Uskoro je rođendan mojoj ćerki Mili, ne bih želela da rizikujem i dovodim u opasnost bilo koga – rekla je Slađa Alegro za medije.

Pevačica je odlučila je da se hitno testira, te je juče otišla u Dom zdravlja u Obrenovcu gde joj je urađen test na Covid-19.

– Slađa je testirana na koronavirus juče i test je pokazao da je negativna na Covid-19 – rekao je pouzdan izvor za medije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter