Izvor: BLIC
01.06.2022 u 22:21
0

EVO DA LI JOJ SE TAŠA POVERILA! Viki Miljković o Anastasiji i proslavi rođendana

Sa Anastasijom se videla nakon proslave

Pevačica Viki Miljković kaže da na rođendanu Anastasije Ražnatović nije bila jer je bila na poslovnom putu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„SVET MI SE SRUŠIO“: Potresna ispovest Tijane Dapčević, retko govori o privatnom životu, a sada je iznela bolne detalje

Kako ističe, sa slavljenicom se videla nakon proslave, ali fudbalera, novog Anastasijnog dečka, Nemanju Gudelja nije upoznala.

– Bila sam u Nemačkoj. Ja sam od prošle nedelje na relaciji Autralija- Italija, videla sam se i čula sa Cecom i Anastasijom. Gudelja nisam upoznala, ali se na Anastasiji vidi da je srećna, vidi se na njoj. Sijaju joj oči, svi smo srećni zbog toga, a da li mi se poverila to ne bih smela da kažem – rekla je Viki na promociji brenda Sanje Kužet.

Pevačica zbog stresnog načina života koji vodi, priznaje da često nabaci višak kilograma, ali da će pokušati da detoksikacijom liniju dovede u red.

– Od slatkiša se najviše gojim, ali ima veze i sa stresom jako stresno živim i slatkiše obožavam. Pokušaću sa detoksom da liniju dovedem u red – rekla je Viki.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter