Izvor: KURIR
25.05.2022 u 17:18
0

EVO KO ĆE ISKEŠIRATI! Anastasija ne želi da joj Ceca finansira rođendansku proslavu

Nemanja Gudelj je sinoć i zvanično upoznao kompletnu porodicu Ražnatović, a Ceca je njegovu porodicu sa njim na čelu, ugostila u vili u Ljutice Bogdana na Dedinju

Anastasija Ražnatović proslaviće večeras 24. rođendan u jednom prestoničkom restoranu, a na žurku su pozvane njene kolege, porodica, prijatelji, kao i dečko Nemanja Gudelj koji je specijalno za ovu priliku došao iz Španije. Za veliki događaj pevačica je dala pozamašnu svotu novca, oko deset hiljada evra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STRAVIČNA ISPOVEST VEDRANE RUDAN! „Podigao me i bacio u stakleni orman, pokušala sam da ubijem oca DVA puta! (VIDEO)

Naime, naslednica Cece Ražnatović nedavno je počela da nastupa, a kako je pokrenula i svoj biznis i otvorila kozmetički salon, novca joj ne manjka. Zbog toga je odlučila da sama finansira rođendan, ali i da sama sve organizuje, počevši od dekoracije, do izbora hrane, pića, torte i drugih detalja.

Kako izvor blizak pevačici kaže, na trpezi će se naći sve i svašta, počev od raznih vrsta mesa, testenina, salati, pita, kao i slatki sto sa kolačima i osvežavajućim dezertima. Samo za ovu stavku dala je oko dve hiljade evra. Nešto više, oko tri hiljade evra, koštaće je piće. Služiće se sokovi, ceđeno voće, razni alkoholni napici, kokteli, ali i skupocena vina i šampanjci.

I torta će biti na nekoliko nivoa i košta približno 300 evra, a tu su i muzičari, odnosno bend koji će pevati, za koji je iskeširala približno dve hiljade, zatim najam lokala, dekoracija, vatromet… Ona se potrudila da iznenadi i svoje goste, pa će svako od njih dobiti simboličan poklon. Suma sumarum, žurka će je koštati približno deset hiljada evra.

Iako se Ceca ponudila da plati ćerki žurku, Anastasija to nije želela, već je odlučila da sama finansira.

– Anastasija je jako uzbuđena, već desetak dana se bavi organizacijom kako bi te večeri sve besprekorno funkcionisalo. Učestvovala je u svim segmentima, od izbora muzike do dekoracije, ali i torte – rekao je izvor i dodao da će i Nemanja doći na rođendan.

Podsetimo, Nemanja Gudelj je sinoć i zvanično upoznao kompletnu porodicu Ražnatović, a Ceca je njegovu porodicu sa njim na čelu, ugostila u vili u Ljutice Bogdana na Dedinju, objavili su i video čestitavši Taši rođendan, a komentari su samo pljuštali.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter