Izvor: Mondo.rs
04.01.2020 u 15:19
0

FANOVI U ŠOKU, ŠTA MU SE DESILO: Glumac ne liči na sebe!

Holivudski glumac Bred Pit, prošetaće ovog vikenda crvenim tepihom Zlatnih globusa i možda odneti jednu od statueta za najbolju sporednu ulogu u filmu „Bilo jednom u Holivudu“.

Upravo u ovom filmu je glumac koji je napunio 56 godina pokazao da i dalje „fura“ trbušnjake iz „Troje“ u kojoj je igrao Ahila, zbog čega su mnogi, s pravom ponovili da je Bred Pit i dalje najbolji frajer Holivuda. 

Jedan strani časopis je pred dodelu Zlatnih globusa objavio veliki intervju s Pitom u kojem glumac otkriva da se prvi put poljubio u četvrtom razredu, da je Tarantino dugo tražio glumca koji će stati pored njega u poslednjem filmu, ali i da će se uskoro baciti na ples.

ZNAM DA ĆE ME SVE BOLETI, DA ĆU IŠČAŠITI SVE ZGLOBOVE, ALI TO JE NEŠTO ŠTO ŽELIM- REKAO JE BRED

A, onda pozirao za naslovnicu…

TAJNA LJUBAV PEVAČICE I GLUMCA Njih dvoje su tri meseca zajedno!

Fanovi su burno reagovali zbog Bredovog izgleda, a ovo su samo neki od komentara: 

Bred je za potrebe snimanja editorijala koji prati intervju obukao belu majicu na bretele, popularnu „siledžijku“, retro pantalone i cipele, zalizao kosu i stavio cvike i pokazao… „koliko je mator“!

„Vidi mu ručice, kao krilca“, „Ovako izgleda moj deda“, „Šta mu se desilo, ostario je za dve nedelje?!“ – ovo su samo neki od komentara pored slike koja je šokirala svet.

„Ovako izgleda moj deda“ – samo je jedan od komentara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter