Izvor: ALO
30.09.2021 u 07:44
0

„GREŠKE SU ME OJAČALE“: Glumac priznao da više uči iz loših postupaka, a u ovim ludim vremenima se fokusira na posao

Goran Bogdan gostovao je u jednoj emisiji i priznao da mu pohvale i nagrade veoma prijaju, ali da ipak više uči iz grešaka

PROČITAJTE JOŠ: „SAD STIŽE ONO NAJLEPŠE“: Marija Mirković za Happy BSC o samostalnoj karijeri, uspesima i velikoj ljubavi (INTERVJU/FOTO)

Odmah na početku razgovora, voditelj je istakao da ljudi imaju veoma pozitivno mišljenje o popularnom glumcu, a Goran se našalio da je on izdvojio samo lepe komentare koji mu prijaju, te da nije uvek tako i dodao da ipak više uči iz onih loših.

PROČITAJTE JOŠ: SE*S JE KAO PRANJE ZUBA! Poznata dama otkrila intimne detalje i šokirala sve!

– Ko ne voli nagrade, ko ne voli pohvale i kad ste mali bili kad vas otac i majka zagrle to je sistem nagrađivanja, to je neka ambicija. Kao što biljka raste prema suncu, tako mi rastemo prema ambicijama i nužne su za naš razvoj. Ali, sa druge strane, treba biti objektivan i nikada ne možemo pobeći iz sebe. Na greškama učim, a bez učenja nema ničega, to je sastavni deo života – rekao je on.

U slobodno vreme voli da čita, a književnost mu dosta pomaže kako u glumi tako i za lični rast i razvoj.

– Književnost mi pomaže u razvijanju mašte- rekao je glumac.

Priznao je da bi se vratio u pozorište, ali i da ga trenutno inspiriše rad na filmu gde iznova pronalazi nove spone između pozorišta i filma.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter