Izvor: ALO
29.12.2021 u 15:57
0

„HANA I JA IDEMO NA PSIHOTERAPIJU, DANILO JE NA IVICI DA PRISTANE“: Nataša Bekvalac progovorila o poseti psihologu, a onda spomenula Dačinu ženu!

Pevačica Nataša Bekvalac otkrila je da sa starijom ćerkom Hanom redovno posećuje psihologa, a kako ističe u svemu ima podršku bivšeg supruga Danila Ikodinovića.

– Idem redovno kod psihologa, i moje dete ide. A sad smo se dogovorili da idemo na grupnu terapiju. Nagovaramo Danila, mislim da je na ivici da pristane – rekla je kroz osmeh Nataša.

– Dača i ja smo u nikad boljim odnosima. Kad se odstrani ono što ne valja, naš muško-ženski odnos jedino nije valjao, sve ostalo valja, onda više nemamo nikakvih problema.

– On nam je zaista potreban u ovoj fazi i ima predivnu suprugu, koja je puna razumevanja za sve to.

Bekvalčeva je prokomentarisala i navode da zarađuje ogromne sume novca od izdavanja kuće u Čeneju.

– Nije baš tolika zarada, simbolična je.

Pevačica je priznala da joj se na nastupu desilo da je ostala bez glasa.

– Na kortikosteroida sam poslednjih dana. Desilo mi se na koncertima da ništa ne izlazi iz mene, nemam glas i ne mogu da šapućem. Bio mi je jako stresan period pred Novu godinu, Malo infuzije, malo razgovora i sve dođe na svoje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter