Izvor: Kurir.rs/Jutarnji.hr
17.07.2022 u 13:11
0

„HVALA BOGU DA MEGAN NE DOLAZI“: Kraljica Elizabeta u najtežem životnom momentu pokazala koliko PREZIRE Harijevu ženu!

Kraljica Elizabeta II  navodno je Izrazila olakšanje što vojvotkinja od Saseksa nije prisustvovala sahrani princa Filipa rekavši: – Hvala Bogu da Megan ne dolazi – tvrdi autor nove knjige o njoj, Tom Bauer.

Kako se u knjizi navodi, kraljica je rekla saradnicima svoja osećanja „jasnim glasom“ u dvorcu Vindsor pre sahrane svog supruga.

OTKRIVENO ŠTA PIŠE U KRALJIČINIM SOČNIM BELEŠKAMA! Za svaki susret mora da se pripremi!

U isečcima kojih se dokopao The Times, Bauer je opisao težak odnos između vojvode od Saseksa i kraljevske porodice nakon što je par otišao u Sjedinjene Američke Države i počeo da priča svoju priču na televiziji.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

O danu sahrane u aprilu prošle godine napisao je kako je jedina neizvesnost bio odnos između princa Hraija i njegove porodice.

Megan je kao razlog ostanka u SAD navela činjenicu da je u to vreme bila u sedmom mesecu trudnoće, kako piše Bauer.

– U dvorcu Vindsor kraljica se pripremala da se suoči s javnošću na jedan od najtužnijih dana u svom životu. Filip je bio njena stena prethodnih 70 godina. Da bi se pridržavala ograničenja zbog pandemije, tugovala bi sama u kapelici – navodi se u knjizi.

– Hvala Bogu da Megan ne dolazi – rekla je jasnim glasom svojim saradnicima od poverenja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

U to vreme Megan je navodno gledala bogosluženje od kuće prema savetu svojih lekara, ali je napisala rukom pisanu poruku uz venac cveća koji je bio ostavljen u Saint George kapelici u ime nje i princa Harija.

Na dan sahrane princ Hari je delovao nervozno jer je snimio intervju za Apple TV o mentalnom zdravlju u kojem je kritikovao način na koji su ga roditelji odgajali, a prenos je bio odložen zbog sahrane.

– Sedeći sama i izolovana, kraljičina tuga bila je skrivena iza crne maske – napisao je Bauer.

Kako se navodi u knjizi, Vilijam je izgledao napeto, Kejt spokojno, Čarls vidno utučen, a samo je Harijev izraz lica prkosio tačnim izveštajima.

U knjizi se takođe dotakla tema o Meganinom prvom naslovnom intervjuu za časopis Vanity Fair, koji je bio dogovoren dok je glumila u seriji „Suits“, kada je bila tajno verena za Harija.

Bauer tvrdi da je njen PR tim hteo da se Megan prikaže kao aktivistkinja, ali da se naljutila kada je videla naslov intervjua „Podivljala zbog Harija“.

Biografija naslova „Osveta: Megan, Hari i rat između Vindsora“ izlazi 21. jula, a obećava se korišćenje stručnih izvora i intervjua s insajderima koji nikada pre nisu razgovali kako bi se razrešila zamršena mreža koja okružuje Saseksove, te njihov odnos s kraljevskom porodicom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter