Izvor:
28.06.2017 u 18:03
0

IAKO IMA OGROMNO BOGATSTVO: Dragana Mirković nosi čizme čija cena će vas iznenaditi! (FOTO)

Dragana Mirković poseduje televiziju "DM sat", njen suprug je svetski uspešan biznismen, a velelepna kuća u Beču optočena je kristalima.

Ipak, kod Dragane Mirković je na ceni neka druga vrlina – skromnost. Iako je zaista, što ne voli često da napominje, jedna od najbogatijih dama sa estrade, ona ne voli da daje previše para na skupu garderobu.

To je i dokazala prilikom žiriranja u jednoj emisiji gde je ponela teksas čizme koje su hit ove letnje sezone a cena se, u zavisnsoti od modela, kreće od 3.000 do 5.000 dinara.

Ovo je još jedan dokaz da novac nije presudan kada je životni stil u pitanju, a najveće zvezde se sve češće diče time što u svojim ormarima poseduju jeftine komade.

Izvor:Blic.rs
Foto:Instagram/dragana_mirkovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter