Izvor: blic
31.10.2021 u 08:48
0

ILDA prati muža zbog poslovnih obaveza, a evo gde će mala Ema započeti svoje školovanje

Pevačica Ilda Šaulić i njen suprug Bojan Vučković sa mezimicom Emom proveli su tri meseca u Americi, a sada su se vratili nazad u srpsku prestonicu.

Međutim, pevačica će već u decembru ponovo u Ameriku, jer ima zakazane nastupe, a nakon toga se ponovo vraća u Srbiju, gde planira sa porodicom da provede praznike. Osim toga, Ilda priznaje da se definitivno neće preseliti u Ameriku, barem zasad.

PROČITAJTE JOŠ:Evo čime se bavi Topalkova ćerka: TO JE GORAK POSAO!

– Iskreno, ne planiramo da se selimo. Nadam se barem da do tog potpunog preseljenja neće doći, eventualno dok Ema ne poraste i ne izrazi možda želju da tamo studira ili nešto slično, zbog čega bismo onda mi, kao porodica, češće bili tamo. Za sada nam odgovara ovaj umereni tempo, gde tamo provodimo njene letnje i zimske raspuste – ispričala je Ilda  i objasnila da će ćerku upisati u školu u Beogradu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter