Izvor: ALO
13.12.2021 u 10:50
0

IN MEMORIAM: Preminuo svetski muzičar tokom sna u 25. godini života

Taman kada mu je karijera krenula uzlaznom putanjom, njegov život se završio

Američki muzičar Čarls Ingals preminuo je u 25. godini života u Nešvilu, u Tenesiju.

On je bio poznat po umetničkom imenu CharlestheFirst, a njega je u ranim jutarnjim časovima pronašao prijatelj u hotelskoj sobi, prenosi HITC.

Kako se dalje navodi, iz policije kažu da na telu nema dokaza o povredama, a još se čekaju obdukcija i toksikološki nalazi.

Ingals je bio perspektivno ime na EDM sceni, a poznat je po spajanju hipno bas muzike sa hip-hopom. Poslednji album, naziva SOLUS, izdao je u martu 2021.

– Rano jutros naš voljeni Čarls Elijas Ingals preminuo je u snu. Čarls je bio veći od života i duboko je dirnuo sve koji su ga poznavali – stoji u objavi na Tviteru koju je podelio “Lab Group”, multimedijski kolektiv čiji je saosnivač upravo Ingals.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter