Izvor: KURIR
17.10.2022 u 22:49
0

IZAZVALA PRAVU BURU! Jami pokazala ćerku i svi trljaju oči zbog njenog lica, završila na STUBU SRAMA, uporedili je sa BOKIJEM 13

Pevačica Jasna Milenković Jami, prvi put predstavila je javnosti svoju ćerku Leu i izazvala pravu buru.

Jami, naime, ne krije koliko je ponosna na svoju naslednicu, koja je izuzetno uspešna na fakultetu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„BIO JE MOJ LIČNI HEROJ,NEKO SA KIM JE VREME DRUGAČIJE PROLAZILO, KAO DEČAKU BI MI ISPUNJAVAO SVE ŽELJE!“: Žal za Rođom Raičevićem ni posle 21 godinu ne prolazi! (ŽIVOTNA PRIČA/SEĆANJE)

Kako je pevačica nedavno otkrila, Lea studira Međunarodnu diplomatiju i bezbednost, ali za sada nema želju da se bavi pevanjem.

Lea se, inače, retko eksponira u medijima, a mnogi kažu da su ona i mama preslikane

 

„One su iste“, „Koliko je operacija uradila majka, toliko i ćerka“, „Razumem donekle Jami, ali devojka od 20 godina da ovako nešto uradi“, „Boki 13″… samo su neki od komentara.

Jami je, podsetimo, Leu dobila sa beogradskim frizerom Predragom Peđom Rankovićem.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter