Izvor: BSC HAPPY/KURIR
09.12.2023 u 08:15
0

ĆERKA ČUVENE FOLKERKE POSLALA PORUKU IZ SKUPŠTINE: Budite promena koju želite da vidite u svetu (FOTO)

Ćerka pevačice Jasne Milenković Jami, Lea, privukla je veliku pažnju čim se u javnosti pojavila pored svoje majke.

Iako je javnost najviše komentarisala njen izgled, koji prvi upada u oči, Jami je otkrila da je njena ćerka odličan student, što je sada, po svemu sudeći i dokazala.

Lea Milenković ima 21 godinu, uspešno završava fakultet sa desetkama, a sada je pažnju na sebe privukla fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lea Milenković (@leamilenkovicbgd)

Lea redovno deli objave sa pratiocima na svojim društvenim mrežama, a na današnjoj se našla, ni manje ni više nego u skupštini Srbije.

PAPRENE CENE ZA MERLINOV KONCERT: Najjeftinije karte skuplje nego za Prijovićevu

Ćerku Jami Milenković, što je u više navrata i sama isticala, zanima politika, a poznato je da studira međunarodnu diplomatiju i bezbednost.

– Budite promena koju želite da vidite u svetu – citirala je Mahatmu Gandija uz fotografije na kojima je vidimo za govornicom Narodne skupštine Srbije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter