Izvor: Hello
08.12.2023 u 22:41
1

PAPRENE CENE ZA MERLINOV KONCERT: Najjeftinije karte skuplje nego za Prijovićevu

Aleksandra Prijović pre dva dana održala je poslednji, peti koncertu zagrebačkoj Areni, a reakcija publike i dalje ne jenjava. Procenjuje se da je svake večeri na njenim koncertima bilo oko 18.000 obožavalaca, a zagrebački hoteli i apartmani su bili popunjeni.

Posle Aleksandre, na red je došao pevač Dino Merlin, koji će danas u okviru turneje „Mi“ održati prvi od četiri nastupa u zagrebačkoj Areni. Pored one u Zagrebu, Merlin je rasprodao i četiri Arene u Beogradu, dve u Skoplju i dve u Cirihu.

Čim je najavio turneju, zavladala je pomama za ulaznicama, a i najjeftinije karte su skuplje od onih za koncert Aleksandre Prijović.

Naime, najjeftinije karte za koncert Dine Merlina bile su za parter, a mogle su se kupiti u pretprodaji po ceni od 35 evra. Ista karta za koncert Aleksandre Prijović koštala je 25 evra.

Cena ulaznica za niže tribine prve kategorije za Merlina je čak 55 evra, dok su donje tribine za Aleksandru koštale 32 evra. Niže tribine druge kategorije za Merlina koštaju 45 evra, a treće kategorije 40 evra.

Gornje tribine za Merlinov koncert podeljene su u dve kategorije, prva kategorija košta 35, a druga 30 evra. Za Aleksandru Prijović gornje tribine su bile 27 evra. Kod oba izvođača, VIP lože koštaju isto, pa su se mogle kupiti za 130 evra.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “PAPRENE CENE ZA MERLINOV KONCERT: Najjeftinije karte skuplje nego za Prijovićevu”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter