Izvor: Alo.rs/vecernjenovosti.ba
26.05.2022 u 18:05
0

„JEDVA ČEKAM DA STRIPTIZETA OD 50 CENTI NESTANE IZ MOG ŽIVOTA!“: Džoni Dep doveo Amber Herd do ivice SUZA (VIDEO)

DRAMATIČNO suđenje za klevetu između bivših supružnika Džonija Depa i Amber Herd, svakim danom privlači pažnju javnosti novim detaljima iz privatnog života, nekada naizgled skladnog para.

Naime, tokom unakrsnog ispitivanja prikazane su poruke Džonija Depa o Amber Herd.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

NIJE NI DOŠAO U SRBIJU, A VEĆ SE DRUŽI SA POLICIJOM! Jutjuber ponovo divlja po ulicama Beograda (FOTO)

Tačnije u sudskom postupku naglas su pročitane poruke koje je Dep poslao svom prijatelju 15. avgusta 2016. godine. Poruka je nastala u vreme kada je Herd podnela zabranu prilaska zvezdu kultnog filma „Pirati sa Kariba“.

Nastavljajući, u tekstualnoj poruci se Herd pominje kao „striptizeta od 50 centi“ i dodaje:

– Ne bih je dirao prokletom rukavicom. Mogu samo da se nadam da će karma krenuti i oduzeti joj dar daha – navedeno je u poruci.

U ovom trenutku, Herd je vidno postala emotivna, te se borila da ne zaplače. U svoju odbranu Džoni Dep je istakao kako nije ponosan na upućene reči te da ima „mračan“ smisao za humor.

Podsećamo, Dep je tužio Herd za 50 miliona dolara zbog autorskog članka koji je napisala i u kom je tvrdila da je žrtva porodičnog nasilja. S druge strane, Herd je podnela protivtužbu u vrednosti od 100 miliona dolara.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter