Izvor: Espreso
13.07.2021 u 16:08
0

JELENA DOKIĆ NIKAD EMOTIVNIJA: Sa suzama u očima se obratila javnosti!

Nekadašnja najbolja srpska teniserka ponovo se našla u fokusu domaće javnosti. Iako je o problemima, koje je imala odrastajući kao dete oca, koji je bolesne ambicije ispoljavao tako da je uz nedostatak podrške, Jelena na svojoj koži osetila i nasilje, već govorila, ovoga puta suze Jelene Dokić potresle su ne samo Srbiju, već i ceo svet.

VAŽNO:

UŽIVO! VUČIĆ OBIŠAO NOVU SAOBRAĆAJNICU I ĐERDAP U KLADOVU: Genijalna ideja čekala je 80 godina – ova hidroelektrana je simbol MOĆI SRBIJE (VIDEO)

SAMO U DJS OTKRIVAMO: Nakon svake predaje oružja Kavački klan se u Sloveniju vraćao sa kokainom!

Evo i zašto je Tužilaštvo odbacilo krivičnu prijavu Danijele Štajnfeld protiv Lečića!

SAMO NA HAPPY TV! PROVELEGIOS REŠIO DILEMU: Grčkoj NE IDE u prilog da prizna Kosovo – Albanci bi KONTRAUDARCEM zauzeli Severnu Grčku!

Naime, nekadašnja teniserka, koja danas radi kao analitičar na jednoj australijskoj televiziji, pozvana je u emisiju, u kojoj je komentarisala uspeh Ešli Bart.

Jelena se na uspeh australijske teniserke osvrnula sa suzama u očima, a njena reakcija potresla je svetsku javnost.

– Zaista jeste neverovatna, ali samo želim da kažem ovo pre nego što se raspadnem. Dajte mi 15 sekundi – rekla je sa suzama u očima.

PROČITAJTE JOŠ:

Ambasada SAD u PRIŠTINI: Pravda za žrtve, raseljeni imaju pravo da se vrate svojim kućama!

KRAGUJEVAC: Nevakcinisani medicinari bez PCR testa neće moći na posao!

MIHAJLOVIĆ: Sve treba znati o nasilniku – potrebna EVIDENCIJA!

SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD PRIZRENA: Šest osoba povređeno – automobil upao u reku

– Želim da pozdravim njene roditelje, Roberta i Džozi, jer ljudi potcenjuju značaj porodice. Ona stalno priča o tome. Kao neko ko nije imao tu podršku kažem da je to jako bitno. Ovo će biti primer roditeljima u Australiji i širom sveta ne samo kako da odgaje šampiona, već i sjajno ljudsko biće – rekla je i dodala:

– Podržite ih, nemojte ih pritiskati i budite tu za njih. Zato je ona tu. Veliki pozdrav za njih, svaka čas – istakla je Jelena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter