Izvor: Happy BSC
21.11.2021 u 16:05
0

KAKAV LUKSUZ! Helana Topalović pokazala svoj dom nakon udaje! (FOTO)

Pogledajte u kakvom luksuzu živi mlada Helena Topalović.

Ćerka pevača Milana Topalovića Topalka, Helena, koja se nedavno udala za biznismena Dragana Aleksića, inače bivšeg supruga voditeljke Jelene Dimitrijević, pokazala je njihov raskošni dom.

Helena je pozirala u provokativnoj haljini u svom domu gde živi sa mužem, a svi su primetili kako je uređen njen dom.

Ona nereto objavljuje svoje fotografije iz njihove oaze i mnogi su primetili da sve odiše luksuzom.

Stepenice u crno-beloj kombinaciji, cveće u hodniku, kao i ogledala koja su svuda… A Helena u svojoj sobi ima i sto za šminkanje.

Inače, šuška se da je Helena rešila da uplovi u ozbiljne poslovne vode. Ona se navodno bacila na biznis sa nekretninama, baš kao i njen suprug Dragan Gaga Aleksić, koji doduše posluje širom sveta.

Helenina baza ipak će biti Beograd, a putem svog naloga na Instagramu počela je već da reklamira apartmane. Reč je o biznisu „stan na dan“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter