Izvor:
06.07.2017 u 16:37
0

KARLEUŠA OPET ZASENILA PUBLIKU: Jelena Karleuša napravila spektakl na prepunom splavu PORT!

Već sat i po pre početka nastupa Jelene Karleuše, ispred splava PORT formirao se red dug nekoliko stotina metara. Ljubitelji noćnog provoda, ali i brojnih hitova Jelene Karleuše, s nestrpljenjem su čekali početak nastupa.Fenomenalna scenografija, Jelenin outfit ali i pregršt hitova bili su dovoljan razlog za dobar provod na popularnom prestoničkom splavu PORT.
Potpuna euforija je zavladala kad se na bini na Port-u Jeleni pridružio Aca Lukas i zajedno su otpevali hit pesmu “Bankina” koju je za nekoliko dana na youtube kanalu poslušalo par miliona ljudi. Zbog ogromnog interesovanja, Jelena će nastupiti na popularnom PORT-u i večeras, u četvrtak, 6.jula.
Na nastupu Dive provodili su se i Danijel Pavlović,Luna Đogani, Sofija Milošević, Jan Veseli sa verenicom Natalijom, Aleksandar Kolarov, Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Aca Lukas sa novom izabranicom Branislavom i mnogi drugi.
izvor/magazin balkaneu
foto/facebook
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter