Izvor:
15.07.2017 u 19:02
0

Kažu da ona ima najlepše grudi na svetu, a kada je vidite i vi ćete tako misliti!

Emili Ratajkoviski (26) je britanska manekenka koja iako je na početku karijere i te kako ima zvučno ime.

Manekenka je oduvek privlačile poglede gde god se pojavi.

Najpre zbog lepote i građe, a potom zato što se baš uvek odluči za neki šokantni stajling, te se mnogi pitaju da li je primereno da takva izađe na ulicu.

Međutim, ono što je svakako interesantno jeste da po mnogim anketama upravo Emili ima savršene grudi i to u većem procentu tvrde, verovali ili ne, žene!

Naime, plastični hirurzi širom sveta otkrili su da žene kada dođu kod njih traže da im povećaju grudi baš kao što ih ima Emili.

– Dolaze mi žene i kažu: "Hoću grudi kao Emili". Međutim, ja ne mogu da im objasnim da je to skoro pa nemoguće. Emili je zaista redak primer, to vam je kao Mocart u muzici – rekao je jedan svetski hirurg.

Inače, grudi Emili Ratajkovski su prirodne i upravo zbog toga muškarci je još više vole.

izvor/blic

fotoinstagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter