Izvor:
02.03.2018 u 03:32
0

LEPA BRENA OBEĆALA SPEKTAKL: Raduje se koncertu u Subotici povodom 8.marta!

Ovo je prvi koncert u Srbiji u okviru moje svetske turneje i jedva čekam da se na taj dan družim sa Subotičanima i da zajedno pevamo moje stare i nove pesme, a obećavam im pravi spektakl.

Lepa Brena je krajem prošle godine započela je veliku turneju pod nazivom „Zar je važno da se peva ili pjeva“, u okviru koje će 8. marta održati koncert u subotičkoj Hali sportova.

Pevačica je veoma uzbuđena zbog toga što će se posle dužeg vremena ponovo družiti sa stanovnicima najsevernijeg grada i najavljuje da ih očekuje spektakl kakav do sada nisu videli:

– Ovo je prvi koncert u Srbiji u okviru moje svetske turneje i jedva čekam da se na taj dan družim sa Subotičanima i da zajedno pevamo moje stare i nove pesme, a obećavam im pravi spektakl.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Instagram/lepabrenaa, Youtube/Printscreen/Lepa Brena

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter