Izvor: Telegraf
03.11.2021 u 18:06
0

LEPA LUKIĆ:Da pevam pesmu o brushalteru i gaćicama, šta tu može da pogodi i naježi ljude?!

– Nemam naslednicu a volela bih da se pojavi – rekla je Lepa.

Snimanje filma o kraljici narodne muzike Lepoj Lukić trebalo bi uskoro da počne, a ona je to i sama potvrdila. 

Pevačica je istakla da će od decembra ove godine pričati o svom životu i karijeri za potrebe scenarija za film.

PROČITAJTE JOŠ:SERGEJ ĆETKOVIĆ: Nije lako posle 3 godine ponovo se vratiti u Beograd

– Snimaće se film od detinjstva. Igraće tri glumice, od 10, 17 godina i kasnije. Nisam stroga kod odabira kandidata, da vidim lice da se smeje ne bih mogla da odolim. U mladosti sam bila lepa žena, a i sad sam zadovoljna. Ne razmišljam da se ostarilo, ne bih volela ni da se vratim u mladost – kaže Lepa, koja ističe da za sve godine još uvek nije našla svoju naslednicu na našoj muzičkoj sceni.

– Da pevam pesmu o brushalteru i gaćicama, šta tu može da pogodi i naježi ljude. Došlo vreme da se peva „rke, koke“, ali meni niko nije uzeo mesto. Nemam naslednicu a volela bih da se pojavi – rekla je ona i dodala: 

Sigurna sam da sam ušla u vene narodu, da nije tako ne bih mogla da trajem 52 godine. Više volim da trajem nego da uzmem milijarde – kaže Lepa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter