Izvor: ALO
03.11.2021 u 15:29
0

LJUBAV CVETA: Petar Grašo pokazao napredak u vezi sa novom devojkom, pa se odlučio na sledeći korak!

Nakon brojnih trzavica sada mogu konačno da uživaju 

PROČITAJTE JOŠ:„U BEOGRADU JE UVEK OPUŠTENA ATMOSFERA“: Natali Dizdar za Happy BSC o predstojećem susretu sa našom publikom (INTERVJU/FOTO)

Pevač Petar Grašo i njegova devojka Hana Huljić odlučili su da svoju vezu podignu na viši nivo

Naime, Petar Grašo i Hana Huljić pre mesec dana obelodanili su svoju ljubav javnosti. Domaći i regionalni mediji danima su pisali o tome da je srce Petra Graša osvojila petnaest godina mlađa ćerka Tončija Huljića.

Kada je postalo jasno da se ljubav više ne može sakriti, Petar i Hana javno su priznali da su veoma zaljubljeni, a Tonči je i javno rekao da njegov prijatelj i ćerka imaju svu podršku porodice Huljić.

PROČITAJTE JOŠ:NE PROPUSTITE GOSTOVANJE ANE BEKUTE U EMISIJI „JEDNA ŽELJA JEDNA PESMA“: Evo šta je pevačica imala da kaže o NOVIM MUZIČKIM PRAVCIMA I PEVAČIMA

Sada, kada je porodica mlade Hane odobrila njenu ljubav sa petnaest godina starijim zavodnikom došlo je vreme za sledeći ozbiljan korak u vezi.

Naime, sada Petar Hanu svuda vodi sa sobom, rado je upoznaje sa svojim bliskim ljudima i prijateljima, koje voli kao članove svoje porodice. U prilog tome svedoče i poslednje fotografije na „Instagramu“ u čijem opisu piše: „Family“. 

U moru toplih lica koja su nazdravljala novom projektu našla se i Hana, koju je Petar sa uživanjem i zadovoljstvom upoznao sa svim bliskim prijateljima i saradnicima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter