Izvor: Objektiv.rs
03.09.2021 u 08:04
0

LJUBAVNA PRIČA: Žena Voje Brajovića je kao mala volela seriju u kojoj on glumi, NE SLUTEĆI da će se jednom udati za njega

Sa njom glumac već dugo uživa u ljubavi lumac Voja Brajović je još u mladosti važio za velikog zavodnika, a njegovo srce osvojila je 23 godine mlađa koleginica Milica Mihajlović.

PROČITAJTE JOŠ: 

DRAGANA MIRKOVIĆ: Izgubila sam nekog ko mi je mnogo značio!

-Ne znam kako da vam obrazložim šta me je privuklo Milici. Kad bih to raščlanio i objasnio, onda mi ne bi bilo tako nedokučivo. Milica je neverovatan energetski izvor – rekao je on svojevremeno za Gloriju.

– Retke su takve osobe, sa tom količinom životne snage i radosti. Ona je veliki borac i uvek nalazi način da smiri situaciju i odagna moje loše raspoloženje – dodao je glumac tada. 

PROČITAJTE JOŠ: 

„TO JE BIO MLADALAČKI HIR“: Vladan Savić eksluzivno za Happy BSC o životnim izazovima, braku i karijeri… (INTERVJU/FOTO)

-Najviše me brine što je mene zavolela. Smatrao bih je idealnom da nije ovoga sa mnom – rekao je još i time začudio mnoge. Sa druge strane, Milica je rekla da joj je apsolutno jasno zbog čega je tako dugo sa Vojom.

– Za Voju me vezuje totalna bliskost i potreba da o svemu razgovaramo, bez obzira na to što se u mnogo čemu ne slažemo – rekla je ona za pomenuti medij.

Ono što je posebno zanimljivo jeste to što je Milica u mladosti obožavala da gleda seriju “Otpisani” u kojoj je Brajović imao jednu od glavnih uloga i obožavala je Prleta kog je igrao Dragan Nikolić i ne sluteći da će se jednom udati za Tihog. 

PROČITAJTE JOŠ: 

POZNATA GLUMICA NA SAMRTI: Tuga neopisiva, a ona je spremna za odlazak!

-Volim ga zato što je klikeraš, što je vrlo duhovit i što je lojalan i srčan. Moje poverenje u njegov pozorišni instikt je ogromno, što nije nevažno ako se ima u vidu da nas dvoje radimo isti posao i da veliki deo života razgovaramo o tome. I kod mojih roditelja postoji prilična razlika u godinama, tako da je to meni oduvek delovalo nekako prirodno. Ne znam da li bi nam bilo lakše da smo vršnjaci. Ne verujem. Mislim da svi ljudi koji odluče da žive zajedno moraju biti rešeni, uporni, beskrajno tolerantni – ispričala je Milica za Gloriju.

Voja i Milica imaju sina Relju, dok glumac iz prvog braka ima ćerku Iskru i sina Vukotu. Iskra je krenula očevim stopama i bavi se glumom, a Vukota se bavi manekenstvom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter