Izvor: ALO
21.04.2022 u 06:58
0

LJUBIČASTE SAMO LETE! Đani je sa pratiocima podelio delić atmosfere ludog provoda, a ovog pevača je okitio velikim bakšišom (FOTO)

Kad je dobar provod, ni novca nikad ne manjka

Familija Trajković sinoć je imala dobar razlog za radost i slavlje, a osim novopečenog tate, najveseliji je bio deda Radiša Trajković Đani koji je zabavljao svoje goste. Trajkovići su postali bogatiji za još jednog člana porodice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naime, snaja Minja, supruga Đanijevog mlađeg sina Marka, donela je na svet sina Lava, zbog čega je pevač okupio svoje najbliže i pevao im takoreći na uvce.

ZMIJSKO TELO RASPALILO MAŠTU! Brutalan dekolte i izvajani trbušnjaci u prvom planu, Edita sve ostavila bez komentara! (FOTO)

Kad Đani pusti glas, tu novčanice samo lete.

Gosti su bili oduševljeni njegovim repertoarom, pa su ga čašćavali, te je tako pevač uspeo da zaradi poprilično veliki bakšiš.

Inače, na slavlju kod Trajkovića, goste je zabavljao i pevač Uroš Živković koji je takođe zaradio od domaćina, ali i ostalih gostiju ozbiljno dobar bakšiš o čemu svedoče i snimci koji su se pojavili na društvenoj mreži Instagram.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter