Izvor:
22.05.2017 u 16:31
0

MAJKL DŽEKSON SE GROZIO SEKSA: A gola Madona ga je dotukla!

Prijatelj Majkla Džeksona u nedavnom intervjuu otkrio je da se kralj popa grozio seksa iz više razloga, a jedan od njih je svakako bila i Madona.

U braku sa Debi Rou pevač je dobio dvoje dece, Paris i Majkla Džeksona Juniora, a kasnije mu je surogat majka rodila Princa Majkla Džeksona.

Njegov prijatelj ispirčao je da je Majkl imao strah od seksa.

– Imao je strah od samog čina seksa. Jednom je ušao u sobu, a Madona ga je dočekala potpuno gola u krevetu. Vrištao je i na kraju pobegao – tvrdi Lester.

Mark Lester tvrdi da je biološki otac Paris Džekson, ćerke pokojnog pevača, kao i da je prijatelju donirao spermu jer je želeo da postane otac.

– Samo sam želeo da pomognem prijatelju. Imao je problem sa količinom sperme, kao i sa činom seksa uopšte – rekao je Lester.

Madona je nedavno u jednoj TV emisiji otkrila da se strasno ljubila sa Džeksonom iako nisu bili u vezi.

– Stalno sam mu se nabacivala. Jednom sam mu dala čašu vina da se opusti pa sam ga poljubila – ispričala je pevačica.

Izvor: Kurir.rs/Metro

Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter