Izvor: Najžena.rs
12.11.2021 u 17:19
0

MALO KO SE SEĆA DŽENANOVOG PRVOG NASTUPA: 1988. stao je ispred kamera, otpevao TUĐI HIT i postao ZVEZDA

Iako ga mnogi nazivaju „reko normalnom“ poznatom ličnošću, Dženan Lončarević je jedan od naših najcenjenijih muzičara, koji nije izgubio glavu od kada je uzeo mikrofon i gitaru u ruke 

PROČITAJTE JOŠ„VOLIM MOG MATEJU, ŽELEO BIH DA SE POMIRIMO“: Jovan Marić se slomio dok je govorio o sinu koji hoće da ga izbaci iz stana!

Kao pop pevač, najveći aduti su mu glas i neverovatna harizma, a da je tako bilo od samog početka, dokazao nam je snimak koji je nedavno počeo da kruži po društvenim mrežama.

Snimak iz 1988 godine, gde mladi Dženan sa 13 godina, gostuje u čuvenoj emisiji „Muzički tobogan“ kod Minje Subote oduševio je mnoge.

Ovom prilikom Lončarević je izašao pred kamere i uz gitaru u rukama zapevao čuveni hit Crvene jabuke, „Tugo, nesrećo“ iz 1987. godine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter