Izvor:
28.06.2017 u 19:31
0

Marijana Mateus: RADNICA ME JE POKRALA, UZELA MI JE KREACIJE OD 1,5 MILIONA!

Spisateljica i kreatorka Marijana Mateus prijavila je Ivanu M. (41), radnicu svog butika "Luks juniforms" u Zemunu, da ju je duže vreme potkradala i tako nanela štetu od čak 1,5 miliona dinara.

Marijana je potvrdila da je opljačkana.
"Nažalost, pokradena sam. Prijavila sam to policiji, kojoj verujem i koja će sigurno otkriti počinioca dela. Nije važna materijalna vrednost, ali neprijatnost koju prolazim svakako ne bih nikome poželela" – rekla je Marijana.

Kako saznajemo, sumnja se da je Ivana M. nekoliko meseci krala garderobu i aksesoar od gazdarice.

POTKRADALA GAZDARICU

"Marijana već neko vreme drži butik u Zemunu. Ona je u svom lokalu često ostavljala torbe i kofere sa ličnim stvarima zbog brojnih putovanja. U koferima je bila skupocena garderoba, kao i luksuzne naočare, satovi i torbe. Pošto je imala poverenja u svoje zaposlene, nije ni slutila šta će je snaći" – kaže izvor upućen u slučaj.

Marijana je ispričala policiji da se ispostavilo da je Ivana M. koristila njeno poverenje, otvarala njen lični prtljag, preturala po njemu i uzimala garderobu.

"Neke komade je vraćala nakon nošenja, ali veći deo je zadržavala za sebe" – potvrđuje upučen izvor.

Spisateljica i kreatorka je "provalila" radnicu tek kad je na društvenoj mreži Instagram videla Ivanine slike u njenoj garderobi.

"Ivana M. se fotografisala u nekim komadima koje je "pozajmila" od Marijane, a te slike je bez pardona kačila na Instagram. Marijana je na nekim fotografijama prepoznala svoje stvari i tad je sprovela malu, sopstvenu istragu. Naime, počela je da zapisuje šta je sve od svoje garderobe i galanterije ostavljala u radnji, a posle nekoliko dana je zapisivala šta joj sve nedostaje" – objašnjava izvor i dodaje da se Mateusova šokirala kad je shvaila da joj nedostaje garderoba od milion i po dinara.

MARIJANA MATEUS 2

Nakon što je raskrinkala svoju radnicu, Marijana je odlučila da slučaj prijavi policiji.

"Policija je obavila informativni razgovor sa Ivanom M. i pretres njenog stana kako bi se eventualno pronašle ukradene stvari" – napominje upućeni izvor i dodaje da se još uvek ne zna da li je i šta policija našla u stanu Ivane M.

POKRADENA I 2012. GODINE

Ovo nije put da je kreatorka opljačkana. Naime, prvi put je bila na meti lopova 2012, kad je u njen butik u Ulici braće Jugovića u Beogradu upala žena, koja je iz radnje odnela 30.000 dinara i mobilni telefon.

Izvor: Infomer
Foto: Instagram/marijanamateus

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter