Izvor: ALO
14.09.2021 u 13:14
0

MARINA NA INFUZIJI, SUMNJA SE DA IMA KORONU: Žena koja radi kod Tucakovićke otkrila sve, Laća poručio: Molimo se za mamu!

Marini Tucaković jutros je naglo pozlilo i počela je da se guši o čemu je javnost obavestio njen sin Milan Laća Radulović koji je putem tvitera pozvao lekare upomoć.

PROČITAJTE JOŠ:PONOVO SLAVLJE KOD ŠIJANA: Krsti se mali Zoran, obe porodice žele da ispoštuju tradiciju!

Ispred kuće poznato tekstopisca stiglo je i vozilo Hitne pomoći, a lekari su urgentno reagovali. 

O njenom stanju za Alo! je ispričala žena koja radi kod nje:

– Marina trenutno prima infuziju, loše je, ali nadamo se da će biti sve u redu – kazala je ona, a na pitanje da li možda Marina ima i koronu, žena nije bila sigurna:

PROČITAJTE JOŠ:LJUPKA STEVIĆ PROGOVORILA O TEŠKOM PERIODU: Pevačica se prisetila i nemilog događaja koji joj se skoro desio!

– Ko zna- kratko je odgovorila, dok se ispred zgrade pojavio i Laća koji nije želeo da daje izjave, ali je kratko poručio da svi odemo u crkvu:

– Molim vas da svi odemo u crkvu, da se pomolimo i zapalimo sveću za mamu- kratko je poručio Laća.

A nakon toga, ispred zgrade se pojavio i medicinski radnik koji nije bio raspoložen da otkriva novinarima detalje o Marininom stanju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter