Izvor:
11.07.2017 u 17:06
0

MENJA MUZIČKI PRAVAC: Milica Pavlović postaje rokerka, nećete verovati sa kim priprema duet!

Zvezda Granda Milica Pavlović želi da se oproba u drugim žanrovima: rešila je da snimi rok pesmu po tekstu Marine Tucaković. Milica se nada da će se kao gost pojaviti i Bora Čorba.

Pevačica Milica Pavlović krajem prošle godine objavila je novi studijski album, ali želja joj je da se dokaže i u drugim žanrovima, pa je rešila da snimi rok pesmu.

Tekst je napisala Marina Tucaković, a dobro upućeni tvrde da će ovo biti nešto sasvim drugačije od onoga po čemu je Milica prepoznatljiva na muzičkoj sceni.

Želja atraktivne zvezde Granda je da u pesmi gostuje i najveći srpski roker Bora Đorđević, a nova numera trebalo bi da bude objavljena već za mesec dana.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter