Izvor: espreso
13.07.2021 u 12:13
0

MILICA PAVLOVIĆ U GLUMAČKIM VODAMA! Snimaće scene sa Vin Dizelom?!

– Pevačica Milica Pavlović jedna je od najvećih zvezda mlađe generacije, a sada je vreme za novu eru u njenoj karijeri.

PROČITAJTE JOŠ:

TRAGEDIJA U GRAČANICI: Radnik otklanjao kvar na dizalici pa ga UBILA STRUJA

UŽAS U RUSIJI: Eksplodirao gas u hotelu, jedna osoba poginula, 3 povređene!

PUTEVI SRBIJE: Radovi na više deonica, uspostavljen saobraćaj kod Merošine

APEL! Oni koji putuju u Grčku da preuzmu odgovornost!

– Milica će glumiti u seriji koja će uskoro imati priliku da vidi pod nazivom „Pevačica“, koja je podigla veliku prašinu jer se pisalo da je u pitanju ekranizacije života brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović.

Ipak, kreatori serije tvrde da je ona samo inspirisana zločinom koji se dogodio 2016. godine, a Milica je pred kamerama priznala da je imala veliku tremu dok je snimala prvu sezonu serije.- Samim kada sam saznala ko stoji iza serije, a to je Gaga Antonijević i Nataša Drakulić i kakva je ekipa, već to je za mene bio teret. Pored toga dobijam i ulogu pevačice, znači u pitanju je glavna uloga i serija će se emitovati na nacionalnoj televiziji i naravno da postoji neka doza odgovornosti – rekla je pevačicva, dodajući da je serija već dobila i drugu sezoni i da će gledaoci imati priliku da je gleda i u nastavku.

Pevačica je pre nekoliko godina izjavila da bi volela da snima vrele scene sa svetski poznatim Vin Dizelom, pa sada ko zna, možda mu je sada sve bliže.

– Ma, on će pasti u nesvest kada me vidi u seriji i kako sam ja to odglumila. Angažovaće svoj tim da dođe kako znaju i umeju dođu do mene. Naravno, ja neću pristati na prvu, mora malo da se potrudi – rekla je kroz smeh Milica Pavlović.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter