Izvor:
30.11.2016 u 16:17
0

MLADALAČKA NEMARNOST: GOCA BOŽINOVSKA ispričala zašto je policija odvela njenog sina na DAN SLAVE!

Pevačica Goca Božinovska muku muči sa sinom Mirkom Šijanom. Njega su organi reda priveli na saslušanje na dan slave, Aranđelovdan, povodom optužbi da je na Kopaoniku nožem povredio mladića.

Goca je o ovom slučaju progovorila u emisji kod Ognjena Amidžića.

– Stvarno su ga uhapsili, to je istina. Slavili smo, on je kolač odneo u crkvu i vratio se. Zvoni meni neko na vrata, vidim ja na kameri preko 10 ljudi. Izlazim, traže Mirka Šijana, i ja ih pustim. Mirko najnormalnije sedi na dvosedu. Kažem im da mi je slava i oni čestitaju. Kažu Mirko nije primao sudske pozive, ja ih zamolim da ga ne vode jer je slava, ali nije moglo. Morao je poći sa njima – ispričala je pevačica i dodala:

– Pre 4 godine, on i drug su bili na Kopaoniku i napadne ih grupa momaka. Naravno, oni su im odgovorili i ispala je klinačka tuča. Svi su se pojavljivali na suđenju samo Mirka nema. I normalno, nije dao izjavu i ništa, morao je. Ali je gospodin morao da ide u Rašku, pa onda tamo da prespava i ujutru da se vrati autobusom, da nije imao dobru mamu da dođe po njega. Sve u svemu nije nikakvo ubistvo ili šta su već pisali, obična klinačka tuča – završila je Božinovska.

Blic
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter