Izvor:
30.11.2016 u 17:34
0

NAJVEĆI ŽAL U ŽIVOTU ANE BEKUTE: Smatra da je ostvarena žena, ali da se samo KAJE zbog ….

Ana Bekuta nedavno je šokirala javnost kada je otkrila da je sina Igora ostavila u domu za nezbrinutu decu.

Pevačica je tada imala 17 godina, a pošto joj je bilo teško što se odvojila od sina, ona se po njega vratila. Sada je za "Alo!" otkrila zbog čega se još u životu kaje.

– Kajem se jedino zbog toga što nisam rodila još jedno dete. Samo zbog toga se kajem i ni zbog čega drugog.

Vrlo emotivna, kako mnogi komentarišu, jedna od retko dobrih osoba na domaćoj estradi, Ana nikada nije stavljala fokus na tu priču. No na pitanje da li ju je dobrota nekada koštala, pevačica odgovara:

– Nikada. Stigne nagrada za dobrotu uvek. Kad-tad vas neko nagradi za dobrotu. Na nju niko nije ostao imun. Dobrota i dobro uvek pobeđuju.

Život je nije uvek mazio. Uvek je koračala napred, nikada nije posustajala, a da li je i koliko često plakala, iskreno nam je rekla.

– Ne mnogo. Nisam plačljivica. Ako mogu da se pohvalim, ja sam jaka i hrabra žena. Suze su samo izgovor. Treba se uhvatiti u koštac sa životom. Ne treba plakati, nego treba učiniti sve da od života izvučeš maksimum da porodicu sačuvaš, zaštitiš. Ja sam imala tu ulogu, i dalje je imam – da izvedem porodicu na pravi put, u čemu mislim da sam i uspela – kaže Ana.

Dešavalo se, kako kaže, da povisi ton, ali to su retke situacije.

– Ja sam energinična žena. Dešava se da povisim ton. Ljudski je povisiti ton. Povisim ga nekada na Mrku, nekada on na mene. To su svakodnevne sitnice zbog kojih povisimo ton, ništa ozbiljno – kaže Ana, koja o gospodinu Mrkonjiću priča s puno ljubavi i emocija, kao i prvog dana.

– Milutin me je kupio pažnjom, time što je nežan, a ujedno snažan i ostvaren muškarac – naglašava ona.

Mi u žiriju "Zvezda Granda" ne glumatamo

Ana priznaje da je u žiriju i ove sezone zanimljivo, a da predstoje još interesantnije epizode.

– Mi ništa ne glumatamo. Sve što gledaoci vide, to se desilo, i u tome je čar ove emsije. Zato imamo toliki rejting, gledanost. Ništa nije namešteno. Ako glumite ili se pretvarate, onda to čovek kraj televizora vidi – kaže Ana i dodaje:

– Biti to što jesi u životu je, po mom mišljenju, ono što publika voli i nagradi.

Prema njenim rečima, još niko od članova žirija nije bio strog.

– Ali tek je prvi krug, pa smo blagi. Izoštrićemo kriterijume – ističe ona.

Blic
Foto: Arhiv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter