Izvor: ALO.RS
13.08.2021 u 07:11
0

MORALO DA REAGUJE I OBEZBEĐENJE! Mirko Šijan došao po Bojanu i naslednika, a onda mu se desila situacija koju nikako nije očekivao!

Prilikom dolaska u porodilište, Mirko Šijan i Nataša Rodić poručili su da su Bojana i beba dobro, kao i da je Goca Božinovska u domu u Surčinu spremila slavlje

PROČITAJTE JOŠ:

OTAC VOZIO PIJAN I BEZ DOZVOLE – U KOLIMA SVI BEZ POJASA! Detalji užasne nesreće u kojoj je povređena SEDMOČLANA porodica!

DANAS SLAVIMO SVETU ANGELINU: Pročitajte molitvu zaštitnice siromašnih

MUZIČKI UREDNIK IZ BEOGRADA PRONAĐEN MRTAV U STANU

Mirko Šijan, sin pevačice Goce Božinovske, došao je nešto posle 10 časova u porodilište „Narodni front“ odakle će uskoro izvesti izabranicu Bojanu Rodić i sina Zorana. 

Mirko se ispred porodilišta pojavio sa svastikom Natašom Rodić, Bojaninom sestrom, a u ruci je nosio zelenu nosiljku za bebu.

On je ušao u hol kako bi pozvao Bojanu telefonom, međutim ona se u tom trenutku nije javljala.

Mirko je potom sa čovekom iz obezbeđenja izašao iz „Narodnog fronta“, a razlog tome je parking mesto.

Šijan, naime, nije mogao da automobilom priđe porodilištu zbog okolnih radova, te se čovek iz obezbeđenja „Fronta“ ponudio da mu pomogne oko parking mesta.

Prilikom dolaska u porodilište, Mirko Šijan i Nataša Rodić poručili su da su Bojana i beba dobro, kao i da je Goca Božinovska u domu u Surčinu spremila slavlje.

Podsetimo, Bojana Rodić porodila se u ponedeljak, 9. avgusta, a ona i Mirko nasledniku su dali ime Zoran.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter