Izvor:
03.08.2017 u 03:33
0

MUŽ JOJ JE POMOGAO: Goga Sekulić otkirla kako je smršala 15 kila!

Goga Sekulić (40) poslednjih meseci intenzivno radi na novim pesmama, ali i na svojoj figuri, a u ovoj drugoj misiji uspešno joj je pomogao suprug Uroš Domanović (25), uz čiju je stručnu pomoć za kratko vreme uspela da smrša čak 15 kilograma.

Ako je suditi po Goginim fotkama sa zajedničkog odmora u Italiji, rezultati su više nego očigledni. Goga sad izgleda kao bomba.

– Uspela sam jer imam najboljeg muža na svetu. On sad vodi računa o mom izgledu. Sa treninzima smo počeli pre nego što smo otišli na odmor u Italiju. Uroš mi je napravio program kojeg sam se pridržavala. Ujutro i uveče smo naporno trenirali, a i danju se nisam samo izležavala na plaži već sam mnogo plivala. Baš sam zadovoljna – kaže ona i naglašava da je promenila i način ishrane.

Više ne jede brzu hranu, pogotovo posle nastupa.

– Od tih gluposti sam se i gojila. Ali neću se na ovome zaustaviti. Cilj mi je da skinem bar još tri kilograma kako bih vratila devojačku liniju – optimistički je raspoložena Sekulićeva, koja se posle italijanskog odmora vratila u Švajcarsku, gde priprema materijal za nove singlove.

Izvor:Kurir.rs
Foto:Instagram / sekulicgoga

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter