Izvor:
30.07.2017 u 20:05
0

NA IZNENAĐENJE MNOGIH: Nikolina Pišek na žurki kod Leonarda Dikaprija!

Atraktivna hrvatska voditeljka ovih dana sabira utiske sa humanitarne žurke Leonarda Dikaprija.

Fondacija slavnog glumca svake godine organizuje humanitarno veče na kojem okupi mnoge poznate ličnosti, a ovog puta se među njima nekako našla i Nikolina Pišek sa svojim suprugom Vidojem Ristovićem.

Što se tiče stajlinga, Nikolina je ovog puta igrala na sigurno – izabrala je kratku crnu haljinu neobičnog kroja i visoke štikle, pustila je kosu i umerila se sa šminkom.

Nije propustila priliku da ispozira na zelenom tepihu i izgleda da je zadovoljna svojim nastupom među svim tim selebritijima, ali nam je pokazala i kako ta priča izgleda iznutra.

Utisci večeri su joj Madona i Leni Kravic koji su nastupili za goste, a Nikolina je delić atmosfere podelila sa svojim fanovima

izvor/noizz.rs

foto/instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter