Izvor: Alo
23.06.2024 u 08:37
0

NA POČETKU KARIJERE JE BILO MNOGO PREPREKA: Sandra Afrika žestoko oplela po kolegama

Nikad iskrenije

Sandra Afrika je nedavno u jednom podkastu totalno ogolila svoju dušu i otkrila do sada nepoznate detalje iz svog života.

„DAO BIH 500 EVRA ZA SAT VREMENA SA TOBOM“ Naša manekenka obelodanila detalje nepristojne ponude, sve objavila javno!

Sandra je sada nastavila da otkriva nepoznate pojedinosti iz svog života i karijere, pa tom prilikom kazala da je na početku bilo mnogo onih koji su je „sabotirali“.

– Od samog početka kada sam se pojavila, bila sam nekako kao levo smetalo. U smislu „ko je sada ona“, i smetala sam tu donekle. Onda, kako su godine prolazile, ja sam nekako to svoje mesto opravdavala. Mislim, dokazivala, čovek se dokazuje dok je živ. Onda su me nekako, sad mogu da stanem iza toga i da tvrdim, da sam tek sad prihvaćena. Možda je to bilo godinama unazad, ali nisam videla svojim očima – priča Prodanovićeva, pa dodaje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter