Izvor: happy bsc
23.01.2021 u 22:41
0

Najgledanija kolažna emisija: Prelo u našem sokaku – Od veza i rukotvorina do Beograda na vodi!

U nedelju od 12 sati će nam se u emisiji Prelo u našem sokaku predstaviti udruženje „Srpske tradicije“.

Osim što će izvesti tri koreografije, imaćemo prilike da čujemo njihovu pevačku grupu, a i instrumentalistu Mateju Marinkovića na kavali.

Kao što ste navikli, svake nedelje oživljavamo stara zanimanja i ugostićemo pojedince koji će nam ih predstaviti u novom ruhu. Ove nedelje predstavljamo: pletenje, vez i tkanje.

O udruženju će govoriti Marijana Milikić dobitnica nagrade za najuspešniju ženu u očuvanju kulture i tradicije u Srbiji i regionu.

Projekte koji su izazvali veliku pažnju javnosti, Savski  trg i  Beograd na  vodi, predstaviće nam Marko Stojčić, gradski urbanista i glavni arhitekta.

Iz Trebinja nam dolazi direktor TO Marko Radić, dok će  Katarina Matić i Maja Jovanović Raković pričati o tribini koju organizuju a koja je posvećena očuvanju mentalnog zdravlja usled pandemije COVID 19.

Prof. Milan Jančulić govoriće o školi zvuka, a Emilija Bekić Popović pričaće o crtanim filmovima i dečijem programu.

Za muzički deo emisije zaduženi su izvrsni gosti: Beki Bekić, Ljuba Lukić i Vanja Mijatović.

Emisija u nedelju počinje u 12:05 i traje do 15h.

Voditelji su Dijana Rakić i Uroš Davidović, dok će dramski umetnik Nada Blam govoriti svoje mudrosti po kojima je prepoznatljiva, a glumac Marko Dolaš se uživo uključuje u emisiju sa raznih lokacija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter