Izvor: ALO
16.05.2022 u 10:02
0

NAJVEĆA MU JE PODRŠKA I VODI GLAVNU REČ U KUĆI! Ovo je supruga Nikole Đurička (FOTO)

 Glumac je nedavno u jednom intervjuu priznao da njegova supruga vodi glavnu reč u kući

Naš poznati glumac Nikola Đuričko oženjen je Ljiljanom koju retko kada možemo videti u javnosti, a kada je glumac doneo veliku odluku da se odseli u Ameriku i tamo gradi karijeru, supruga ga je odmah podržala i otišla sa njim.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Nikola i Ljiljana su zajedno šesnaest godina, imaju dvoje dece, ćerku Nađu i sina Đorđa.

SLOMLJENA OD TUGE! Milici Pavlović preminula baka, bila joj je sve na svetu, emotivna poruka kida dušu (FOTO) 

Nedavno je na društvenim mrežama osvanula njihova zajednička fotografija iz Amerike, kada su prisustvovali jednom događaju. Oboje su nasmejani, a Ljiljana je na fotografiji desno.

 

 

Podsetimo, glumac je nedavno u jednom intervjuu priznao da njegova supruga vodi glavnu reč u kući. Ona je ta koja brine o svemu, a on taj koji odvozi, dovozi, šeta psa i dobija komande.

– Ona nosi celu kuću na svojim plećima. Brine o računima, rešava probleme, upisuje decu na šta treba, pravi planove. Ja sam više tehničko lice: odvozim, dovozim, šetam psa. Dobijam komande i radim. Trudim se i da budem ispred komandi. Porodični život treba da bude zajednička obaveza i za muža i za ženu. Neophodan je osećaj zajedništva – rekao je Đuričko.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter